Exklusiv tomt i natursköna Knivsta – En unik möjlighet att skapa ditt drömhem på stor tomt!

KNIVSTA FINNTORP 1:14

Välkommen till en exceptionell möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna generösa tomt om cirka 6532 kvm, belägen cirka 2 km utanför charmiga Knivsta. Med en imponerande storlek, låter denna tomt dig skapa din idealiska boendemiljö, långt över genomsnittet för vanliga villatomter.
 • Typ: Tomt
 • Tomtareal/mark: 6 532 kvm
 • Pris: 2 295 000 SEK

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning.

Boka visning

KNIVSTA FINNTORP 1:14,
Datum:
Tid:  
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR *
* Obligatoriskt

Jimmy Moberg

Ansvarig mäklare

Bilder

Vy över hagen som gränsar mot skogstomten i bakgrunden.
Tomten ligger till höger i bild med utsikt över hästhage
Vy kring tomtgränsen.
Vy mot planerad infart genom det som idag är ett skogsparti
Vy mot tomtmarken t.h. i bild och planerad infart t.v
Planerad infart från Bergendalsvägen

Beskrivning

Välkommen till en exceptionell möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna generösa tomt om cirka 6532 kvm, belägen cirka 2 km utanför charmiga Knivsta. Med en imponerande storlek, låter denna tomt dig skapa din idealiska boendemiljö, långt över genomsnittet för vanliga villatomter. Mysigt placerad tomt med fantastisk utsikt över en hästhage och eventuellt kan möjlighet finnas till boxplats eller lösdrift för dig som drömmer om en hästgård.

Lantligt Paradis Nära Stadens Puls
Tomten är förtrollande belägen med ett lantligt och vackert läge på en liten höjd med vackra omgivningar, samtidigt som den är inom bekvämt promenadavstånd till Knivstas stadskärna. I dagsläget är tomten uppväxt med skog och kan lätt besökas från Bergendalsvägen. 

Bygg Din Drömvilla eller Parhus
Ett förhandsbesked är redan klart, vilket gör det möjligt att uppföra antingen en rymlig familjevilla eller till och med ett charmigt parhus, anpassat efter dina önskemål. Här är möjligheterna nästintill obegränsade, och du har friheten att skapa det perfekta hemmet för din familj.

Naturskönt Område
Upptäck det mysiga och natursköna området bara några hundra meter från Säbysjön. Här kan du njuta av vacker natur året om och samtidigt ta del av Knivstas fulla utbud. Exempelvis ligger Valloxen och Särstabadet en kort cykeltur bort, med badplats på sommaren och tillgång till vinterns fröjder genom att kunna åka skridskor på den plogade banan på Valloxens västra del eller pimpla fisk på den frusna sjön.

Perfekta Kommunikationer:
Knivsta är en spännande och snabbt växande ort med utmärkta kommunikationer till bland annat Uppsala, Arlanda och Stockholm. E4 löper strax utanför samhället, och från tågstationen tar du dig till Stockholm på endast 26 minuter och Uppsala på blixtsnabba 9 minuter.

Just nu är det väldigt fördelaktigt att bygga ett nytt hus. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus. Många banker beviljar dessutom amorteringsfrihet för de 5 första åren. Ett nybyggt energismart hus har ofta väldigt låga driftskostnader och just nu har många husleverantörer goda möjligheter att leverera ert drömhus förhållandevis raskt till bra priser. Allt detta gör att ni får en sund boendeekonomi och kanske kan ni här skapa ert drömboende med en betydligt bättre boendeekonomi än i ett begagnat hus. Tomten är inte bunden till någon husleverantör vilket gör att valet av husleverantör står er fritt.

Sammanfattning:

Tomtstorlek: Cirka 6532 kvm
Privat och lantligt läge med närhet till Knivsta
Förhandsbesked för villa eller parhus
Naturskönt område strax utanför stan
Goda kommunikationer till Uppsala, Arlanda och Stockholm
Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i detta unika och eftertraktade område! Kontakta oss nu för mer information och för att boka en visning. 
Din framtida bostadsdröm kan vara bara ett samtal bort

Fakta

Allmän information

 • Objektstyp: Tomt
 • Tomt: Tomtareal/mark: 6 532 kvm. Totalareal: 6 532 kvm.
 • Tomtbeskrivning:
  Förhandsbesked finns för byggnation av villa eller parhus, se dokument.
 • Fastighetsbeteckning: KNIVSTA FINNTORP 1:14
 • UppdragsID: GCF 6N6

Övrigt

 • Övrigt:
  Tillträde är flexibelt men sker med fördel så snart som möjligt. Försäljningen avser tomten om ca 6532 kvm råmark. Samtliga kostnader i samband med byggnation för exempelvis planering, etablering, byggnation, tillstånd, avlopp, vatten mm ankommer på köparen. Observera att vissa bilder av objektet kan vara digitalt redigerade och förbättrade och att avvikelser kan förekomma.

Ekonomi

 • Pris: 2 295 000 SEK. Pristyp: Utgångspris.
 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt