Kontakta oss

Oavsett om det gäller kvadratmeter eller hektar. Köp eller värdering. Lägenhet, jordbruk, villa, tomt eller skog. Det är alltid ett klokt val att kontakta oss i god tid inför din bostadaffär. Kontakta oss så bokar vi en tid för att gå igenom din boendesituation och gör en plan för att dina bostadsdrömmar skall gå i uppfyllelse.

Kontakt

Wasa Fastighetsförmedling
Kungsängsvägen 27
753 23 Uppsala
Fastighetsmäklare
Jimmy Moberg
Med ett brinnande engagemang och marknadens absolut bästa verktyg vill jag hitta en unik lösning för din försäljning för att säkerställa att du får en trygg och säker affär, med fokus på maximalt slutresultat. Har du höga krav och förväntningar? Kontakta mig för en riktig rekordförsäljning!
Fastighetsmäklare
Hanna Moberg
Som din högra hand genom bostadsaffären är mitt mål att upplevas som tillgänglig, återkopplande och genuin. Jag vill att du ska känna dig bekväm genom hela försäljningsprocessen och för att du ska kunna göra det tror jag att det är viktigt att vår kommunikation är god och att vi förstår varandra. När jag för alldeles för många år sedan slutade teknisk linje i gymnasiet flyttade jag till Uppsala för att spendera 4 år med inriktning på sociologi och personalvetenskap. Den meningen målar ganska bra upp min personlighet då jag älskar mötet mellan människor och utbytet av densamme. Jag har alltid känt att jag på ett eller annat sätt trivs bäst där jag får byta erfarenheter med olika människotyper och på så vis har jag lärt mig att det är det jag ska arbeta med. I mitt jobb idag träffar jag mina kunder i alla livsskeden och får utmaningar kopplade till unika situationer i ett högt och härligt tempo - jag har verkligen ett roligt jobb! Det är viktigt för mig att se varje samarbete med mina kunder som just något unikt. Det absolut viktigaste när vi inleder ett samarbete är att förstå hur jag kan hjälpa Er på bästa sätt och tillsammans anpassa vår strategi till Er individuella situation. Utöver ovan nämnt tycker jag att vin är kul och då jag är utbildad sommelier kan vi gärna byta några ord även om det.