Parhus i 2 plan med garage!

Rasbo, Uppsala

Gåvstavägen 116, lgh. nr 64

Parhus med trädgård i familjeidyllen Gåvsta! Här bor du i bostadsrättsparhus i två plan med gott om plats för hela familjen. Med perfekt solläge njuter du av baksidan som har både trall och gräsmatta. Detta är ett av de få husen med garage! Här bor du med nära till natur ca 20 minuter från Uppsala!
 • Typ: Bostadsrätt
 • Rum: 5, varav 4 sovrum
 • Boarea: 127,5 kvm
 • Byggår: 1990
 • Avgift: 6 849 SEK/månad

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information

Hanna Moberg

Ansvarig mäklare

Bilder

Uteplatas på framsidan

Planlösning

Markplan Se i Fullskärm
Övre plan Se i Fullskärm

Beskrivning

Välkommen till Gåvstavägen 116 - ett underbart kedjehus i två plan beläget i det natursköna och familjevänliga området Gåvsta. Här erbjuds inom kort ett välplanerat boende med två vackra uteplatser. Bostaden är belägen ca 15 minuter från Gränby centrum och med smidiga bussförbindelser är det ett perfekt boende för familjen. Då bostaden upplåts med bostadsrätt är det ett bekvämt alternativ för dig som vill bo i hus utan att behöva handskas med de stora renoveringar som ofta kommer med ägandet av friköpta hus. 

Väl hemma på Gåvstavägen möts du av en mysig framsida med morgonsol på uteplatsen. Uppfarten inrymmer minst två bilar och i garaget, med mekanisk port, finns gott om plats för såväl bil som förvaring. Den plattsatta gången leder dig till entrén och väl inne i bostaden möts du av en rymlig hall med intilliggande gästtoalett och tvättstuga. På våning ett finner du ett rymligt och uppdaterat kök med gott om plats för matgrupp. Vidare in i bostaden möts du av ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Från hallen tar vi trappan upp till övervåningen och här finner du ytterligare ett badrum, ett allrum samt tre ordentliga sovrum. En klädkammare skapar goda förvaringsmöjligheter.

På baksidan finner du en generös uteplats som bjuder in till avkoppling och samvaro. En elegant trall smyckar sällskapsytan medan gräsmattan ger utrymme för lek och skapar plats för odling. Med sitt perfekta läge finns det alltid en plats att njuta av solen. När morgonkaffet är kokat avnjuts det helst på framsidan och efter lunch gör solen intåg på baksidan där den stannar till solnedgång. När årstiderna skiftar behöver du inte sakna utevistelsen - det rymliga uterummet låter dig njuta av utsikten året om. Praktiskt och bekvämt – det är ledord för detta hem. Med gott om förrådsutrymme i anslutning till uteplatsen kan du enkelt organisera och hålla ordning på dina tillhörigheter, vilket ger en känsla av lugn och harmoni i vardagen. 

I Gåvsta bor du 15 minuter från Uppsala i en idyllisk miljö. Här samsas villaområdena med vackra vandringsleder och öppna landskap inramas av skogspartier. Perfekt för dig som önskar ett tryggt och naturnära liv utan att ge upp de bekvämligheter samhället skapar. Gåvsta en uppskattad skola där barnen går till klass 9. Skola och förskola är belägen på en kort och vacker promenads avstånd. Området är även känt för sitt rika föreningsliv och möjligheterna är goda för den som önskar aktiviteter för barnen. Vid infarten till Gåvsta finner du även en mindre handelsplats med affär, godislunden samt populära pizzerian Black castle. Du tar dig enkelt hit med buss och linjerna trafikeras frekvent. I det direkta närområdet bor familjer och barn i alla åldrar och det är verkligen en gemytlig plats att bo på!

Vänligen observera att detta är en kommande försäljning. Är du intresserad är du varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Rumsbeskrivningar

 • Uteplats/balkong finns: Ja

Fakta

Allmän information

 • Objektstyp:
 • Storlek: 5 rum, varav 4 sovrum. Boarea: 127,5 kvm.
 • Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen: Egna förråd finns i anslutning till boendet.
 • Andelstal: 1,748700. Andel av månadsavgift: 0,016814.
 • Andel av BRF:s nettoskuldsättning: 763 855 SEK
 • Lägenhetsnummer BRF: 64
 • Bostadsrättsförening: Brf Gåvstaby. Markägare: Föreningen äger marken.
 • Fastighetsbeteckning: Gåvsta 1:45 (116)
 • UppdragsID: GH7 H5Q

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Brf. Gåvstaby (Gåvsta 1:45) stod färdigbyggd 1990, då med namnet Rasbohus nr 1. Föreningen bytte sedan namn till Brf. Gåvstaby i samband med att den bytte förvaltare. Fastigheten består av 73 hushåll.
 • Byggår: 1990
 • Utförda renoveringar: 2023:Renovering av lekutrustning. Bytt ut paneler på några av husgavlarna. Takrengöring på hälften av husen.
  2011: installerat bergvärme till föreningen
 • Kommande renoveringar: 2023-2024: Rengöring av resterande tak som ännu inte är utförda.
  (Kontrollerat med styrelsen 2023-08-04)
 • Uppvärmning och ventilation: Uppvärmning: Markvärmepump Ventilation: Frånluft Filtret till ventilationen bör plockas ut och dammsugas med jämna mellanrum, men blir det för slitet kan nytt filter köpas genom föreningen. Kontakta då vicevärden: vicevard@brfgavstaby.se.
 • TV/Internet beskrivning:
  Föreningen har ett avtal via Telia för Telia Digital TV (grundutbud) och Telia Bredband FiberLan (100 mbit/s) vilket ingår i månadsavgiften. 
  
  Till varje bostad tillhör en digitalbox, bredbandsswitch och telefonadapter som skall lämnas kvar vid flytt.
 • Byggnadskommentar:
  Byggår: 1990
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Föreningen har 2 stora lekplatser, en vollybollplan, en fotbollsplan samt generösa ytor för er som vill odla (odlinglotter).
  
  Föreningen har dessutom ett soprum med möjlighet till källsortering. I de röda sopstationerna slängs kompost och brännbart. Pappersförpackningar, tidningar, plast, konservburkar och glas slängs i det stora gula sophuset.
  
  Bakom de röda husen längst upp på området har föreningen dessutom mark för odlingslotter. Vatten finns draget för odlingsbruk. Jordfräs finns.
  Vid intresse av odlingslott kan den boende kontakta ordföranden.
  
  Egna förråd finns i anslutning till boendet.
 • Energideklaration: Energideklaration utförd: 26 mars 2023
  Energistatus: Energideklaration är utförd
  Specifik energianvändning: 68 kWh/m²
  Energiprestanda, primärenergital: 123 kWh/m²
  Energiklass: E
  Besiktningsman: Erik Olofsson Augustsson
 • Kommentar: Atemp: 7150

Ekonomi

 • Pristyp: Utgångspris.
 • Månadsavgift: 6 849 SEK/månad.
  Beskrivning månadsavgift: Ingår i månadsavgiften: varm- och kallvatten.
  En obligatoriskt kostnad för kabel-tv tillkommer med (40kr/mån) samt för värme med (1 297kr/mån).
  Den boende ansvarar själv för att ansöka om bostadsrättstillägg samt teckna elavtal.
  Avgiftsförändringar: Föreningen höjde avgiften med 10% 2023-04-01. Beroende på hur rådande situation utvecklar sig kommer föreningen att göra en avgiftshöjning framöver, beslut kommer att tas vid årsskiftet. (Kontrollerat med styrelsen 2023-08-04)
  Föreningen tillåter delat ägarskap.
  Ej juridisk köpare.
 • Driftkostnader: Summa driftkostnad: 1 337 SEK/månad. Obligatoriskt tillägg för värme: 1 297 SEK/månad. obligatoriskt tillägg för kabeltv: 40 SEK/månad.
 • Pantsättningsavgift: 525 SEK.
 • Överlåtelseavgift: 1 313 SEK. Överlåtelseavgift betalas av: Köpare.
 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
 • Parkeringsplats finns: Ja
  Parkering: Bostaden har garage och parkering på uppfart för minst två bilar. Utöver det finns följande möjligheter inom föreningen: Carport: 200 kr/mån. (Vid intresse kontakta ordförande) 2st parkeringsplatser Föreningen har 2 gästparkeringar i området, den ena är vid sophuset och den andra längst ned i Gula området. I dagsläget står det 3 personer i kö. (Kontrollerat med styrelsen 2023-08-04)

Området

Rasbo

Gåvsta är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Rasbo socken. Orten är belägen 18 km nordost om Uppsala och här finns både förskola, grundskola upp till 9:e klass, vårdcentral, äldreboende, gym och idrottshall, pizzeria, godisaffär och en fin kyrka.

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt